Эксклюзивные шаблоны DLE скачать бесплатно для dle.
Популярные игры онлайн для домашнего отдыха.
Диснеевские мультики скачать и смотреть онлайн.
Современное тепловое оборудование для обогрева дома.
Смотри какие красивые мотоциклы можно купить.
Добро пожаловать на сайт киа клуб и киа форум.
: : Навігація : :
: : Календарь : :
«    Серпень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
: : Архіви : :
Вересень 2024 (8)
Серпень 2024 (11)
Липень 2024 (8)
Червень 2024 (14)
Травень 2024 (7)
Квітень 2024 (12)
: : Партнери : :

Зворотній зв'язокЗв'язок з адміністрацією

: : Опитування : :
Як Ви ставитесь до пенсійної реформи? [?]
Позитивно
Негативно
Влаштовує... Але...
Зовсім негативно
Нецікавлюсь
: : Актуальні документи : :

День пам’яті Захисників України: вони боронили нашу незалежність Сьогодні ми вшановуємо пам'ять захисників України, які віддали життя за нашу незалежність.

29 серпня – День пам’яті Захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, день болючої пам’яті, символом якого є соняшник. Ця дата пов'язана з трагічними подіями під Іловайськом у 2014 році, коли під час виходу українських військових з оточення їх підступно розстріляли. Іловайський соняшник став символом тих, хто не повернувся з поля бою.

Вже третій рік триває повномасштабна війна, що забирає життя наших захисників. Ми називаємо вулиці їхніми іменами, встановлюємо меморіали, щоб їхній подвиг залишився у пам’яті поколінь.

Імена наших героїв – батьків, матерів, синів, дочок, які захищали нашу землю, назавжди залишаться у нашій пам’яті. Вони боролися не тільки за наше сьогодення, але й за майбутнє нашої країни.

Вічна пам’ять героям! Слава Україні!

Пам’ятаємо і будемо пам’ятати!

  • Разділ: --- |
  • Автор: Lenchik
  • Комментарів: 0
  • Переглядів: 18 |

  Електронна петиція на підтримку підвищення посадового окладу І тарифного розряду ЄТС На веб-сайті Електронних петицій Кабінету Міністрів України оприлюднено петицію «Прийняття рішення Кабінетом Міністрів України про підвищення І тарифного розряду Єдиної тарифної сітки до розміру 3600 грн».

Петиція створено за ініціативою Львівської обласної організації Профспілки у зв’язку із зволіканням Урядом прийняття рішення про підвищення розміру посадового окладу працівника І тарифного розряду за ЄТС до 3 600 гривень, виходячи з якого розраховуються посадові оклади та ставки заробітної плати педагогічних і науково-педагогічних працівників, яке мало відбутися з 1 квітня 2024 року.

У неодноразових зверненнях ЦК Профспілки працівників освіти і науки України про необхідність встановлення з 1 квітня 2024 року посадового окладу працівника І тарифного розряду за ЄТС в розмірі 3 600 гривень наголошувалося, що таке рішення вкрай необхідне з метою забезпечення диференціації заробітної плати працівників установ та закладів освіти і науки, з урахуванням професійної кваліфікації, складності, важливості, відповідальності їхньої роботи.

Текст петиції, для розгляду Кабінетом Міністрів України якої необхідно зібрати не менше 25 000 голосів протягом не більше трьох місяців з дня її оприлюднення, розміщено на сайті Електронних петицій КМУ.

ПІДПИСАТИ ПЕТИЦІЮ

  • Разділ: --- |
  • Автор: Lenchik
  • Комментарів: 0
  • Переглядів: 19 |

«Серпнева – 2024»: головні моменти конференції 26 серпня 2024 року відбулася Всеукраїнська освітня конференція «Серпнева – 2024», яка цьогоріч пройшла у змішаному форматі «офлайн-онлайн»: дивитися наживо онлайн-трансляцію мали змогу освітяни з усієї країни.

Всупереч масованій ракетній атаці ворога подія стала платформою для обговорення ключових рішень та трансформацій у системі освіти, а також розуміння перспектив нового навчального року.

Відкрив захід і першим спікером події став Михайло Федоров, віцепрем'єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій – міністр цифрової трансформації України. Він представив основні напрями розвитку освітньої системи в Україні, зосередивши увагу на цифровізації.


З Днем Незалежності України День Незалежності України — це символ свободи, національної гідності та єдності. Цей день нагадує нам про ті жертви, які були принесені на вівтар свободи, про тих людей, які боролися і продовжують боротися за незалежність нашої країни.

Відзначаючи це свято, ми вшановуємо не лише історію, а й нашу спільну мрію про вільну та сильну Україну. Цінування цього дня є вираженням нашої вдячності за можливість жити у вільній країні та натхненням для майбутніх поколінь.
  • Разділ: --- |
  • Автор: Lenchik
  • Комментарів: 0
  • Переглядів: 19 |

Підтримка петиції: Прийняття рішення Кабінетом Міністрів України про підвищення І тарифного розряду Єдиної тарифної сітки до розміру 3600 грн. У зв’язку зі зволіканням Урядом прийняття рішення про підвищення розміру посадового окладу працівника І тарифного розряду за ЄТС до 3 600 гривень, виходячи з якого розраховуються посадові оклади та ставки заробітної плати педагогічних і науково-педагогічних працівників, яке мало відбутися з 1 квітня 2024 року, за ініціативи Львівської обласної організації профспілки на сайті Кабінету Міністрів України розміщено електронну петицію, яку оприлюднено 21 серпня 2024 року, з вимогою негайного прийняття рішення Кабінетом Міністрів України про підвищення І тарифного розряду за ЄТС до розміру 3600грн.
ТЕКСТ ПЕТИЦІЇ

Звертаюсь до Кабінету Міністрів України з вимогою підвищити І тарифний розряд згідно Єдиної тарифної сітки, враховуючи підвищення рівня мінімальної заробітної плати з 1 квітня 2024 року до 8000 гривень.
Згідно з Пояснювальною запискою до Закону України «Про Державний бюджет України на 2024 рік» передбачені видатки на встановлення посадового окладу працівника І тарифного розряду Єдиної тарифної сітки з 1 січня 2024 року у розмірі 3 195 грн, а з 1 квітня 2024 року – 3 600 грн. Видатки на оплату праці працівників бюджетної сфери розраховано як в державному, так і в місцевих бюджетах з урахуванням посадового окладу працівника І тарифного розряду ЄТС у розмірі - 3600 грн.
Кабінет Міністрів України фактично проігнорував зазначені норми та розрахунки і не підвищив І тарифний розряд ЄТС з 1 квітня 2024 року до рівня 3600 грн. Станом на сьогодні посадовий оклад педагогічного працівника вищої категорії згідно ЄТС становить 7732 грн., при мінімальній зарплаті в Україні - 8000 грн.
Жалюгідність фінансового становища українських педагогів офіційно підтвердило Мінекономіки: середньомісячна заробітна плата штатних працівників за видами економічної діяльності за підсумками І кварталу 2024 найнижчою є саме в освіті.
Питання зарплат, а відповідно, і дефіцит кадрів в галузі освіти, мотивація молоді до здобуття педагогічної освіти, набувають ваги національної безпеки та конкурентноспроможності української держави.
Враховуючи наведене вимагаю негайного прийняття рішення Кабінетом Міністрів України про підвищення І тарифного розряду Єдиної тарифної сітки до розміру 3600 грн.

Текст петиції, для розгляду Кабінетом Міністрів України якої необхідно зібрати не менше 25 000 голосів протягом не більше трьох місяців з дня її оприлюднення,
розміщено за посиланням: Прийняття рішення Кабінетом Міністрів України про підвищення І тарифного розряду Єдиної тарифної сітки до розміру 3600 грн.

  • Разділ: --- |
  • Автор: Lenchik
  • Комментарів: 0
  • Переглядів: 18 |

23 серпня – Україна відзначає День Державного Прапора! Для України синьо-жовтий стяг став не просто символом, а справжнім знаменом боротьби, незламності та національної єдності.

Щорічно, 23 серпня, українці вшановують свій національний символ, згадуючи тисячі героїв, які боролися та продовжують боротися сьогодні під цим прапором за свободу і мирне майбутнє.

  • Разділ: --- |
  • Автор: Lenchik
  • Комментарів: 0
  • Переглядів: 12 |

Заява Профспілки: реальне визнання освіти пріоритетною галуззю – основа відновлення та розвитку країни Президія Профспілки працівників освіти і науки України, долучаючись до Всеукраїнської освітньої конференції «Серпнева – 2024», підтримує її тези, що саме «Освіта рухає світ», «Освіта – це стратегія держави», «Стійкість саме для стійких», і оприлюднює заяву.
Заява
Профспілки працівників освіти і науки України

Профспілка працівників освіти і науки України, долучаючись до Всеукраїнської освітньої конференції «Серпнева–2024», підтримує її тези, що саме «Освіта рухає світ», «Освіта - це стратегія держави», «Стійкість саме для стійких».

Завантажити Заяву Профспілки zayava-vseukrayinska-ped-konferencya-chesno-borg-st-61-1.doc [39 Kb]

Освітяни проти закриття шкіл та скорочення педпрацівників Профспілка працівників освіти і науки України звернулася до Кабінету Міністрів України, Спільного представницького органу об’єднань профспілок, Комітету з питань освіти, науки та інновацій з приводу наказу Міністерства освіти і науки України від 7.08.2024 № 1112 «Про затвердження Порядку та умов здобуття загальної середньої освіти в комунальних закладах загальної середньої освіти в умовах воєнного стану в Україні».


Матеріали інформаційної кампанії від Держпраці Відпустки для вагітних жінок і працівників з дітьми vdpustki-dlya-vagtnih-zhnok-pracvnikv-z-dtmi.pdf [363,41 Kb]
Задекларована праця = трудові права і соціальні гарантії для найманих працівників zadeklarovana-pracya-trudov-prava-socaln-garantyi-dlya-naymanih-pracvnikv.pdf [344,24 Kb]
Зміни в трудовому законодавстві під час воєнного стануnadomna-y-distancyna-robota.pdf [374,73 Kb]
Надомна й дистанційна роботаpracya-nepovnoltnh.pdf [302,01 Kb]
Праця неповнолітніхtrudov-y-socaln-garantyi-dlya-vagtnih-zhnok-pracvnikv-z-dtmi.pdf [377,11 Kb]
Трудові й соціальні гарантії для вагітниї жінок і працівників з дітьми zmni-v-trudovomu-zakonodavstv-pd-chas-voyennogo-stanu.pdf [360,73 Kb]
Як оформити не повнолітнього працівника yak-oformiti-nepovnoltnogo-pracvnika.pdf [379,21 Kb]
Чим відрізняються трудовий і цивільно-правовий договори chim-vdrznyayutsya-trudoviy-civlno-pravoviy-dogovori.pdf [498,63 Kb]


Щодо працевлаштування молоді Відповідно до статті 197 КЗпП України працездатній молоді – громадянам України віком від 15 до 28 років після закінчення або припинення навчання у закладах середньої, професійної (професійно-технічної), фахової передвищої чи вищої освіти, завершення професійної підготовки і перепідготовки, а також після звільнення із строкової військової служби, військової служби за призовом під час мобілізації, на особливий період, військової служби за призовом осіб із числа резервістів в особливий період, військової служби за призовом осіб офіцерського складу або альтернативної (невійськової) служби надається перше робоче місце на строк не менше двох років.

Эксклюзивные шаблоны DLE скачать бесплатно для dle.
Популярные игры онлайн для домашнего отдыха.
Диснеевские мультики скачать и смотреть онлайн.
Современное тепловое оборудование для обогрева дома.
Смотри какие красивые мотоциклы можно купить.
Добро пожаловать на сайт киа клуб и киа форум.