Эксклюзивные шаблоны DLE скачать бесплатно для dle.
Популярные игры онлайн для домашнего отдыха.
Диснеевские мультики скачать и смотреть онлайн.
Современное тепловое оборудование для обогрева дома.
Смотри какие красивые мотоциклы можно купить.
Добро пожаловать на сайт киа клуб и киа форум.
: : Навігація : :
: : Календарь : :
«    Вересень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
: : Архіви : :
Вересень 2024 (8)
Серпень 2024 (11)
Липень 2024 (8)
Червень 2024 (14)
Травень 2024 (7)
Квітень 2024 (12)
: : Партнери : :

Зворотній зв'язокЗв'язок з адміністрацією

: : Опитування : :
Як Ви ставитесь до пенсійної реформи? [?]
Позитивно
Негативно
Влаштовує... Але...
Зовсім негативно
Нецікавлюсь
: : Актуальні документи : :

Затверджено перелік громад за рівнем ризику безпеки в системі освіти Міністерство освіти і науки України затвердило перелік громад за рівнем ризику безпеки в системі освіти. Це зонування громад створено на основі Методики оцінювання ризиків, затвердженої Урядом.

Детальніше про методику та рівні можна дізнатися у серії відеороликів «Безпечна освіта», розроблених спільно МОН та ЮНІСЕФ. Мета відео – розповісти про новий механізм отримання державної субвенції на ремонт або будівництво укриттів у закладах освіти, а також допомогти громадам скористатися ним.

Цей перелік допоможе краще враховувати безпекові ризики під час планування формату навчання та вибору місць для будівництва укриттів.

Дізнатися рівень ризику у вашій громаді можна на спеціальному дашборді.
Затверджено перелік громад за рівнем ризику безпеки в системі освіти

  • Разділ: --- |
  • Автор: Lenchik
  • Комментарів: 0
  • Переглядів: 10 |

Профспілкова нарада: обговорення ключових викликів нового навчального року 12 вересня 2024 року, під час наради голів територіальних організацій Профспілки обговорили ключові аспекти щодо початку нового навчального року у час дії воєнного стану.

Відкрив всеукраїнську нараду Голова Профспілки Георгій Труханов і акцентував увагу на основних діях ЦК Профспілки, що спрямовані на захист гарантій педагогів щодо безпечних умов праці, стабільної і справедливої оплати в умовах нинішніх економічних викликів.

Заступник Голови Профспілки Сергій Романюк продовжив хід наради і значну увагу приділив роботі з наказами МОН, які стосуються здобуття освіти під час війни, питанням реалізації постанови КМУ щодо скасування субвенцій для шкіл із малою кількістю учнів, що може серйозно вплинути на заклади загальної середньої освіти.

Також обуло поінформовано, що ЦК Профспілки активно працює над пропозиціями до проєкту Державного бюджету на 2025 рік, зокрема у розрізі фінансування освітньої галузі.

До активної роботи долучилися з виступами колеги зі Львова, Вінниці, Черкас, Одеси, Дніпра, Сум та інших обласних центрів.

Нарада торкнулася й питання ефективного використання залишків освітньої субвенції, роботи над проєктом Положення про атестацію педагогів, забезпечення шкіл належними укриттями, що є критично важливим для безпеки учнів та працівників сучасних умовах.

Всеукраїнська нарада стала важливим кроком у формуванні подальших дій Профспілки задля захисту прав освітян, поліпшення їх умов праці та забезпечення якості освіти.