Эксклюзивные шаблоны DLE скачать бесплатно для dle.
Популярные игры онлайн для домашнего отдыха.
Диснеевские мультики скачать и смотреть онлайн.
Современное тепловое оборудование для обогрева дома.
Смотри какие красивые мотоциклы можно купить.
Добро пожаловать на сайт киа клуб и киа форум.
: : Навігація : :
: : Календарь : :
«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
: : Архіви : :
Квітень 2024 (11)
Березень 2024 (7)
Лютий 2024 (6)
Січень 2024 (10)
Грудень 2023 (11)
Листопад 2023 (1)
: : Партнери : :

Зворотній зв'язокЗв'язок з адміністрацією

: : Опитування : :
Як Ви ставитесь до пенсійної реформи? [?]
Позитивно
Негативно
Влаштовує... Але...
Зовсім негативно
Нецікавлюсь
: : Актуальні документи : :
Навчання профативу
Навчання профативу 25 жовтня 2023 року на базі Долинського ліцею №2 територіальною організацією Профспілки працівників освіти і науки України (голова Попко В.О.) було організовано навчання голів первинних профспілкових організацій закладів освіти Долинської та Гурівської територіальних громад.

В роботі заходу взяв участь голова обласної організації Профспілки Петров С.Ю. У своєму виступі Сергій Юрійович, зокрема, поінформував про стан фінансування галузі в закладах освіти області (в частині виплати надбавок, доплат, винагород та ін. соціальних гарантій в т.ч. на безкоштовні медичні огляди) у поточному році та щодо прогнозних показників Державного бюджету наступного ріку на освіту, в т.ч. на освітню субвенцію.

Як показує аналіз зазначених виплат показники у 2023р. на порядок гірші ніж у попередньому: надбавку за престижність педагогічної праці у мінімальному розмірі 5% виплатили 23 ТГ, грошову винагороди педпрацівникам лише 11 ТГ виплатили в розмірі посадового окладу, оплату медоглядів 6 ТГ і обласний бюджет взагалі не профінансували а 5 – частково – при цьому залишки освітньої субвенції в місцевих та обласному бюджеті складають понад 80 млн.грн.

Враховуючи складність військового стану в країні, недостатність коштів на фінансування галузі (за прогнозами МОНу до кінця 2024 року дефіцит складе понад 19 млрд.грн.), як ніколи, актуальним стає активізація співпраці з депутатами місцевих рад щодо відповідного дофінансування освітніх закладів з місцевих бюджетів. Наступне – це максимальне використання на заробітну плату у повному обсязі (з доплатами та надбавками) залишків освітньої субвенції та недопущення їх утворення в майбутньому.

На засіданні було акцентовано, що пріоритетом нашої діяльності залишається соціально-економічний захист членів профспілки, в першу чергу щодо створення відповідних умов та оплати праці, який здійснюється через системний контроль за виконанням колдоговорів, оновлення та конкретизацію їх змісту, в т.ч. передбачення додаткових преференцій членам профспілки з урахуванням додаткових гарантій (вище норм чинного законодавства) які передбачені у Галузевій та обласній угодах.

Окрім цього під час навчання обговорені питання щодо погодження з виборними профспілковими органами локальних нормативних актів, участі профспілкових представників у атестаційних комісіях, щодо незаконності вимог Пенсійного Фонду України передачі персональних даних членів Профспілки, та ін.

Навчання профативу
Навчання профативу
Навчання профативу
Эксклюзивные шаблоны DLE скачать бесплатно для dle.
Популярные игры онлайн для домашнего отдыха.
Диснеевские мультики скачать и смотреть онлайн.
Современное тепловое оборудование для обогрева дома.
Смотри какие красивые мотоциклы можно купить.
Добро пожаловать на сайт киа клуб и киа форум.
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.