Эксклюзивные шаблоны DLE скачать бесплатно для dle.
Популярные игры онлайн для домашнего отдыха.
Диснеевские мультики скачать и смотреть онлайн.
Современное тепловое оборудование для обогрева дома.
Смотри какие красивые мотоциклы можно купить.
Добро пожаловать на сайт киа клуб и киа форум.
: : Навігація : :
: : Календарь : :
«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
: : Архіви : :
Квітень 2024 (11)
Березень 2024 (7)
Лютий 2024 (6)
Січень 2024 (10)
Грудень 2023 (11)
Листопад 2023 (1)
: : Партнери : :

Зворотній зв'язокЗв'язок з адміністрацією

: : Опитування : :
Як Ви ставитесь до пенсійної реформи? [?]
Позитивно
Негативно
Влаштовує... Але...
Зовсім негативно
Нецікавлюсь
: : Актуальні документи : :
Щодо змін у наданні та використанні відпусток працівниками закладів освіти
Щодо змін у наданні та використанні відпусток працівниками закладів освіти 24 грудня 2023 року набрав чинності Закон України №3494 від 22 листопада 2023 року “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо впорядкування надання та використання відпусток, а також інших питань”.

Розглянемо основні зміни, передбачені цим Законом:

- Перенесення вихідних та робочих днів, тривалість щорічних додаткових відпусток, а також тривалість, порядок, умови надання та оплати відпустки для підготовки та участі в спортивних змаганнях, встановлюються колективним договором та/або індивідуальним трудовим договором.

- На час профспілкового навчання працівникам, обраним до складу виборних профспілкових органів підприємства, установи, організації, надається додаткова відпустка тривалістю до 6 календарних днів, відтепер, з компенсацією середньої заробітної плати за рахунок профспілкової організації, за рішенням якої працівник направлений на профспілкове навчання.

- З 24.12.2023 року за педагогічними та науково-педагогічними працівниками не зберігається середній заробіток у разі проходження військової служби за призовом під час мобілізації, на особливий період, або військової служби за призовом осіб із числа резервістів в особливий період.

- Працівники, які приступили до роботи після звільнення з військової служби у зв’язку із закінченням особливого періоду або оголошенням демобілізації, відтепер мають право на відпустку без збереження заробітної плати тривалістю до 60 календарних днів, що має надаватися їм в обов’язковому порядку.

- За сімейними обставинами та з інших причин працівнику може надаватися відпустка без збереження заробітної плати на термін, обумовлений угодою між працівником та роботодавцем, але відтепер не більше 30 календарних днів на рік (раніше було до 15 днів).

- З 24.12.2023 року не зараховується до стажу роботи, що дає право на щорічну основну відпустку, передбаченого п.4 ч.1 ст.9 Закону України «Про відпустки», час перебування у наступних відпустках без збереження заробітної плати:
- за сімейними обставинами;
- на період воєнного стану;
- на період карантину, яка змінила назву на «на час загрози поширення епідемії, пандемії, необхідності самоізоляції працівника, та/або у разі виникнення загрози збройної агресії проти України, надзвичайної ситуації техногенного, природного чи іншого характеру».

Згідно розділу “Прикінцеві положення” Закону №3494 зміни у наданні відпусток діятимуть лише на час воєнного стану та втратять чинність з дня припинення або скасування воєнного стану, проте для окремих працівників вони втратять чинність з дня фактичного використання днів відпусток, які були перенесені на період після припинення або скасування воєнного стану або з дня завершення відшкодування працівникам грошових сум, втрачених внаслідок збройної агресії проти України.
Эксклюзивные шаблоны DLE скачать бесплатно для dle.
Популярные игры онлайн для домашнего отдыха.
Диснеевские мультики скачать и смотреть онлайн.
Современное тепловое оборудование для обогрева дома.
Смотри какие красивые мотоциклы можно купить.
Добро пожаловать на сайт киа клуб и киа форум.
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.