Эксклюзивные шаблоны DLE скачать бесплатно для dle.
Популярные игры онлайн для домашнего отдыха.
Диснеевские мультики скачать и смотреть онлайн.
Современное тепловое оборудование для обогрева дома.
Смотри какие красивые мотоциклы можно купить.
Добро пожаловать на сайт киа клуб и киа форум.
: : Навігація : :
: : Календарь : :
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
: : Архіви : :
Березень 2024 (7)
Лютий 2024 (6)
Січень 2024 (10)
Грудень 2023 (11)
Листопад 2023 (1)
Жовтень 2023 (13)
: : Партнери : :

Зворотній зв'язокЗв'язок з адміністрацією

: : Опитування : :
Як Ви ставитесь до пенсійної реформи? [?]
Позитивно
Негативно
Влаштовує... Але...
Зовсім негативно
Нецікавлюсь
: : Актуальні документи : :
Вітання з Ювілеєм
Вітання з Ювілеєм 17 жовтня свій 85-річний Ювілей відзначає КОВАЛЕНКО ТАМАРА ІВАНІВНА – ветеран профспілкового руху, колишня інспектор з організаційно-статутних питань Кіровоградської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України, активна, ерудована, відповідальна жінка зі стійкою громадянською позицією. Її трудовий шлях тісно пов’язаний з освітою та освітянською Профспілкою.

Народилася Тамара Іванівна в селі Гаївка Кіровоградського району Кіровоградської області в сім’ї вчителів: батько Коваленко Іван Леонтійович – вчитель, колишній директор Маломамайської 8-річної школи, а потім Високобайрацької середньої школи Кіровоградського району, мати – Коваленко Олена Йосипівна – вчитель цієї ж школи. Яку професію обрати – знала ще з дитинства, Тамару Іванівну надихнули її батьки-вчителі.

Закінчивши філологічний факультет Одеського університету, за направленням працювала у Верхньокривченській середній школі Борщівського району та Коропецькій середній школі-інтернаті Монастирського району що на Тернопільщині, де Тамара Іванівна зарекомендувала себе як талановитий педагог, який досяг значних успіхів у навчанні та вихованні підростаючого покоління, вдосконаленні методів навчання у розвитку народної освіти за що і була нагороджена медаллю А.С. Макаренка.

Через серйозну хворобу матері Тамарі Іванівні довелося залишити улюблену роботу на Тернопільщині та повернутися на Кіровоградщину, де певний час працювала в обласному інституті удосконалення вчителів. Тамара Іванівна мріяла і надалі працювати в школі, але доля розпорядилася інакше – працелюбного, відповідального спеціаліста з чудовими задатками до громадської організаторської роботи помітили, і у грудні 1969р. на ХІІІ Кіровоградській обласній звітно-виборній конференції профспілки працівників освіти, вищої школи і наукових установ Т.І. Коваленко обирають секретарем обласної організації профспілки, а С.Л. Скалько – головою. З тих пір доля назавжди звела їх на профспілкову стежину.
Творчий неспокій, працелюбність, принциповість завжди були і залишаються гарним прикладом для всіх, хто трудиться поряд, спілкується з цією харизматичною жінкою.

Самовіддана закоханість у свою справу, високий професіоналізм і майстерність стали справжньою школою для освітян області.
За багаторічну плідну роботу на освітянській та профспілковій ниві Коваленко Тамара Іванівна нагороджена:
- медаллю А.С. Макаренка (1968р.)
- нагрудним знаком «Відмінник народної освіти» (1983р.);
- нагрудним знаком ФПУ «Профспілкова відзнака» (1996р.);
- нагрудним знаком галузевої Профспілки «Заслужений працівник Профспілки працівників освіти і науки України» (2007р.);
- Почесною грамотою Верховної Ради України (2012р.);
- Почесними грамотами ФПУ, ФПО, ЦК та обкому Профспілки.

Шановна ТАМАРА ІВАНІВНО!


В цей урочистий день Кіровоградська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України висловлює найщиріші вітання з нагоди Вашого Ювілею, щиру вдячність за сумлінну працю, за Ваш організаторський талант, невичерпну енергію і душевне тепло, які Ви протягом 53 років віддавали удосконаленню роботи первинних профорганізацій, забезпеченню захисту інтересів спілчан, безмежну відданість освіті і освітянській Профспілці.
І сьогодні в статусі позаштатного інструктора обкому Профспілки Ви не зупиняєтесь на досягнутому, Ваш юнацький запал, енергія та оптимізм і надалі залишаються чудовим прикладом для колег та друзів.

Земний уклін Вам за Вашу невтомну, кропітку, але почесну працю, за Вашу мудру поміркованість, виваженість, витримку і велику людську мудрість.
Зичимо Вам, шановна ТАМАРО ІВАНІВНО, міцного здоров’я, добра, успіхів, злагоди, радості, надійних друзів, шани і поваги та підтримки від людей на довгі роки.
Хай не згасає любов у Вашій родині!

Вітання з Ювілеєм
  • Розділ: --- |
  • Автор: Lenchik
  • Коментарів: 0
  • Переглядів: 61 |
Эксклюзивные шаблоны DLE скачать бесплатно для dle.
Популярные игры онлайн для домашнего отдыха.
Диснеевские мультики скачать и смотреть онлайн.
Современное тепловое оборудование для обогрева дома.
Смотри какие красивые мотоциклы можно купить.
Добро пожаловать на сайт киа клуб и киа форум.
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.