Эксклюзивные шаблоны DLE скачать бесплатно для dle.
Популярные игры онлайн для домашнего отдыха.
Диснеевские мультики скачать и смотреть онлайн.
Современное тепловое оборудование для обогрева дома.
Смотри какие красивые мотоциклы можно купить.
Добро пожаловать на сайт киа клуб и киа форум.
: : Навігація : :
: : Календарь : :
«    Травень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
: : Архіви : :
Квітень 2024 (12)
Березень 2024 (7)
Лютий 2024 (6)
Січень 2024 (10)
Грудень 2023 (11)
Листопад 2023 (1)
: : Партнери : :

Зворотній зв'язокЗв'язок з адміністрацією

: : Опитування : :
Як Ви ставитесь до пенсійної реформи? [?]
Позитивно
Негативно
Влаштовує... Але...
Зовсім негативно
Нецікавлюсь
: : Актуальні документи : :
Обласний педагогічний форум Кіровоградщини - 2023
Обласний педагогічний форум Кіровоградщини - 2023 Обласний педагогічний форум Кіровоградщини - 2023 29 серпня 2023 року у Центральноукраїнському науковому ліцеї-інтернаті Кіровоградської обласної ради відбулася обласна педагогічна конференція «Освіта Кіровоградщини в умовах воєнного стану: виклики та їх подолання».

У роботі обласного серпневого Форуму брали участь: Катерина КОЛТУНОВА, заступниця начальника Кіровоградської ОВА, Юрій СЕМЕНЮК, перший заступник голови Кіровоградської обласної ради, Ельза ЛЕЩЕНКО, директорка департаменту освіти і науки ОВА, Сергій ПЕТРОВ, голова Кіровоградської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України, керівники закладів освіти, керівники органів управління громад області.

Під час свого виступу очільник обласної освітянської Профспілки Сергій ПЕТРОВ зазначив: «Безумовно, ми всі переймаємося і прикладаємо максимум зусиль для успішного початку роботи навчальних закладів у очному режимі і бажаємо всім учасникам навчально-виховного процесу творчих здобутків, наснаги та терпіння.

Ми маємо надію, що прогресивний курс на збереження та розвиток освіти буде продовжений, як за фінансової підтримки на державному рівні (з врахуванням можливостей військового стану) так, і особливо сьогодні це є актуальним та необхідним, - шляхом співпраці з депутатами територіальних громад, консолідації місцевих бюджетів на освітню галузь.

Ми повинні на ділі доводити, що існує реальний соціальний діалог органів влади, місцевого самоврядування, територіальниї громад і єдиних законних представників людини праці - освітянської Профспілки.
Впевнений що цей шлях приведе до вирішення багатьох проблемних ситуацій, лише треба почути один одного і зробити крок на зустріч».

Пiд час роботи конференції були розглянуті питання щодо пiдведення підсумків роботи освітянської галузі області за 2022/2023 навчальний рік в умовах воєнного стану, створення безпечних умов навчання в 2023/2024 навчальному році, пiдвищення якостi освiти, організації роботи з пiдтримки ментального здоров'я дітей тощо.
Эксклюзивные шаблоны DLE скачать бесплатно для dle.
Популярные игры онлайн для домашнего отдыха.
Диснеевские мультики скачать и смотреть онлайн.
Современное тепловое оборудование для обогрева дома.
Смотри какие красивые мотоциклы можно купить.
Добро пожаловать на сайт киа клуб и киа форум.
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.