Эксклюзивные шаблоны DLE скачать бесплатно для dle.
Популярные игры онлайн для домашнего отдыха.
Диснеевские мультики скачать и смотреть онлайн.
Современное тепловое оборудование для обогрева дома.
Смотри какие красивые мотоциклы можно купить.
Добро пожаловать на сайт киа клуб и киа форум.
: : Навігація : :
: : Календарь : :
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
: : Архіви : :
Березень 2024 (7)
Лютий 2024 (6)
Січень 2024 (10)
Грудень 2023 (11)
Листопад 2023 (1)
Жовтень 2023 (13)
: : Партнери : :

Зворотній зв'язокЗв'язок з адміністрацією

: : Опитування : :
Як Ви ставитесь до пенсійної реформи? [?]
Позитивно
Негативно
Влаштовує... Але...
Зовсім негативно
Нецікавлюсь
: : Актуальні документи : :
Профспілка освітян підтримує Заяву ФПУ щодо антитрудового закону № 5371
Профспілка освітян підтримує Заяву ФПУ щодо антитрудового закону № 5371 17 серпня 2022 року Президент України Володимир Зеленський замість очікуваного трудящими вето підписав проголосований у парламенті 19 липня скандально відомий Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо спрощення регулювання трудових відносин у сфері малого і середнього підприємництва та зменшення адміністративного навантаження на підприємницьку діяльність», який запроваджує крайні форми лібералізації трудових відносин та позбавляє працівників українських підприємств із чисельністю менше 250 осіб одного з основоположних прав – права на трудовий захист та колективні переговори.

Понад 15 місяців Федерація профспілок України солідарно з іншими профоб’єднаннями, за підтримки міжнародної спільноти активно протидіяли просуванню антитрудового законопроєкту № 5371 в умовах війни.

Ми вдячні всім членам українських профспілок, Міжнародній і Європейській конфедераціям профспілок, національним профцентрам, глобальним профспілкам, профспілковим організаціям різних рівнів та рядовим членам профспілок десятків різних країн, які долучилися до масштабної міжнародної кампанії, ініційованої ФПУ на сайті LabourStart, щодо підписання петиції за накладення Главою держави вето на цей одіозний закон.

Профспілки залишаються на лінії боротьби з несправедливістю у сфері праці й вкотре попереджають владу про те, що даний закон грубо порушує не тільки основоположні конвенції МОП, а й Угоду про асоціацію України з ЄС, Угоду про вільну торгівлю між Україною та Канадою, Угоду про політичне співробітництво, вільну торгівлю і стратегічне партнерство між Україною та Великобританією, Європейську соціальну хартію, а також про відповідні наслідки таких порушень.

Варто нагадати, що Європейський Парламент у своїй Резолюції від 11 лютого 2021 року щодо імплементації Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом закликав Уряд України «надати пріоритетного значення імплементації міжнародних стандартів з питань праці і законодавства ЄС та практики, аби забезпечити збалансованість інтересів соціальних партнерів і захисту прав найманих працівників відповідно до положень Угоди про асоціацію

Європейські парламентарі вказали Уряду України що «його заходи з покращення бізнес-клімату, залучення прямих інвестицій і сприяння економічному розвитку не можуть реалізовуватися за рахунок обмеження прав працівників та погіршення умов праці» (пункт 110).

Федерація профспілок України та українські профспілки наголошують, що продовжать боротьбу за права працівників. Проте, зважаючи на введення воєнного стану у зв’язку з агресією російської федерації проти України, не можуть вийти на вуличні протестні акції і вдатися до страйків. Тому будемо оскаржувати закон у Конституційному суді України, Міжнародній організації праці та інших міжнародних і європейських органах тощо.

Ми також рішуче протистоятимемо десяткам інших антитрудових і антипрофспілкових законодавчих актів, які лобісти від влади намагаються проштовхувати у парламенті.

Профспілки звертаються до роботодавців, соціально відповідального бізнесу – утримайтеся від застосування норм цього закону, аби не втратити кадровий потенціал, необхідний для відбудови України.

Наголошуємо, що ніхто не може змусити працівника підписати трудовий договір, укладений під тиском - він є нікчемним. Звертайтесь до профспілки за консультацією щодо Ваших прав. Якщо Ви - претендент на роботу і Вам пропонують невигідні умови, пам'ятайте, він не може погіршувати норми, визначені законодавством та колективним договором.

Звертайтесь до профспілок за захистом!

У складний час, наша мета – не блокування законодавчого процесу і загострення, протистояння з сторонами органів державної влади і роботодавців щодо реформування трудового законодавства, а пошук консенсусу шляхом підготовки та прийняття нового Трудового кодексу України, ухвалення економічно обґрунтованих і соціально виважених рішень у сфері праці, захисту прав працівників і профспілок.
Эксклюзивные шаблоны DLE скачать бесплатно для dle.
Популярные игры онлайн для домашнего отдыха.
Диснеевские мультики скачать и смотреть онлайн.
Современное тепловое оборудование для обогрева дома.
Смотри какие красивые мотоциклы можно купить.
Добро пожаловать на сайт киа клуб и киа форум.
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.