Эксклюзивные шаблоны DLE скачать бесплатно для dle.
Популярные игры онлайн для домашнего отдыха.
Диснеевские мультики скачать и смотреть онлайн.
Современное тепловое оборудование для обогрева дома.
Смотри какие красивые мотоциклы можно купить.
Добро пожаловать на сайт киа клуб и киа форум.
: : Навігація : :
: : Календарь : :
«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
: : Архіви : :
Квітень 2024 (6)
Березень 2024 (7)
Лютий 2024 (6)
Січень 2024 (10)
Грудень 2023 (11)
Листопад 2023 (1)
: : Партнери : :

Зворотній зв'язокЗв'язок з адміністрацією

: : Опитування : :
Як Ви ставитесь до пенсійної реформи? [?]
Позитивно
Негативно
Влаштовує... Але...
Зовсім негативно
Нецікавлюсь
: : Актуальні документи : :
Туристичний зліт - 2013

Туристичний зліт - 2013

З метою популяризації спортивного туризму як найбільш масового і доступного виду спорту, пропаганди здорового способу життя та з нагоди Дня фізичної культури та спорту 13 вересня 2013 року у мальовничій місцевості, що на території Гусарського урочища, був проведений традиційний районний туристичний зліт серед працівників закладів освіти, в якому взяло участь 12 команд Новоукраїнського району, а це близько 120 учасників. Учасників змагань привітала начальник відділу освіти районної державної адміністрації Тарасенко Т.Б. та Стратонова Т.І., голова райкому профспілки працівників освіти.

Цього року у туристичному зльоті брали участь команди Новоукраїнських шкіл №1, №3, №4, №6, №8, Комишуватської, Захарівської, Ганнівської, Глодоської, Мар»янопільської шкіл, команда відділу освіти та РЦДЮТ «ЗОРІТ».

 

Учасники  підійшли  до  справи  креативно  та  назвали  свої  команди досить оригінально – «Принесенные аистом» (Новоукраїнська ЗШ №3), «Оба-на» (РЦДЮТ «ЗОРІТ»), «Ну, погоди!» (Захарівська ЗШ), «Убойная сила» (Новоукраїнська ЗШ №8, відділ освіти РДА), «Турпеди» (Новоукраїнська ЗШ №6), «Молодість» (Комишуватська ЗШ), «Шкраб» (Глодоська ЗШ), «Мудрі лео» (Ганнівська ЗШ), «Сюрприз» (Новоукраїнська ЗШ №4), «Тяп-ляп» (Новоукраїнська ЗШ №1), «Еверест» (Мар»янопільський НВК).

 

У рамках змагань було проведено ряд спортивно-туристичних змагань: конкурс на в’язання вузлів, туристичну естафету, змагання із стрільби з пневматичної гвинтівки.

 

Команди-учасниці взяли участь у різноманітних конкурсах, а саме: на краще оформлення наметового містечка та кашоварів, представлення команди та туристської пісні. У останніх учасники продемонстрували неабиякий артистизм, невичерпний гумор, високий рівень літературної, сценарної, режисерської та музичної майстерності і оригінальність творчих рішень.

За підсумками конкурсів та змагань перше загальнокомандне місце посіла команда «Принесенные аистом» Новоукраїнської ЗШ №3, друге -  «Молодість» Комишуватсьої ЗШ, третє - команда  «Убойная сила» Новоукраїнської ЗШ №8.

 

Але переможцями зльоту стали всі команди, бо ж учасники отримали безліч позитивних емоцій та вражень, зарядилися драйвом, знайшли нових друзів і незабутньо провели час. Тож роз'їжджалися по домівках хоч і стомленими, але задоволеними. Навіть дощ, який розпочався у другий половині дня, не став перешкодою.

 

Можна переглядати багато світлин із цього заходу, але ніщо не  замінить тих живих емоцій і вражень, які відчули всі присутні.

 

Усі команди поїхали із подарунками від райкому профспілки працівників освіти. А з нагоди Дня фізичної культури та спорту вчителі фізичної культури отримали блокноти.

 

Організатори заходу висловлюють вдячність директорам шкіл, які підтримали свої команди та вчителям Шишкинської ЗШ І-ІІІ ступенів Віляді Ю.М., Олексієвцю А.Т. та Кравчині Н.М.

 

Юренко О.М., член президії Новоукраїнського райкому профспілки працівників освіти, голова спортивно-масової комісії.

 

Туристичний зліт - 2013

Туристичний зліт - 2013

Туристичний зліт - 2013

 

 

Эксклюзивные шаблоны DLE скачать бесплатно для dle.
Популярные игры онлайн для домашнего отдыха.
Диснеевские мультики скачать и смотреть онлайн.
Современное тепловое оборудование для обогрева дома.
Смотри какие красивые мотоциклы можно купить.
Добро пожаловать на сайт киа клуб и киа форум.
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.