Эксклюзивные шаблоны DLE скачать бесплатно для dle.
Популярные игры онлайн для домашнего отдыха.
Диснеевские мультики скачать и смотреть онлайн.
Современное тепловое оборудование для обогрева дома.
Смотри какие красивые мотоциклы можно купить.
Добро пожаловать на сайт киа клуб и киа форум.
: : Навігація : :
: : Календарь : :
«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
: : Архіви : :
Квітень 2024 (6)
Березень 2024 (7)
Лютий 2024 (6)
Січень 2024 (10)
Грудень 2023 (11)
Листопад 2023 (1)
: : Партнери : :

Зворотній зв'язокЗв'язок з адміністрацією

: : Опитування : :
Як Ви ставитесь до пенсійної реформи? [?]
Позитивно
Негативно
Влаштовує... Але...
Зовсім негативно
Нецікавлюсь
: : Актуальні документи : :
Обласний семінар-навчання з питань охорони праці
Обласний семінар-навчання з питань охорони праці Профспілка і Держпраця навіть в умовах війни не повинні допустити зниження рівня захисту прав працівників Кіровоградщини.

Здійснення профспілками громадського контролю за правильною організацією роботи з охорони праці роботодавцем в рамках чинних законів та законодавчих актів забезпечує відстоювання прав працівників на безпечні умови праці. А в умовах війни це питання особливо актуальне.

Голови організаційних ланок Кіровоградської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України раз на три роки підтверджують свої повноваження представників Профспілки з питань охорони праці відповідно до переліку посадових осіб, які повинні проходити навчання та перевірку знань.

У березні цього року голови територіальних організацій, профорганізацій обласного підпорядкування, голови комісій з питань охорони праці, керівники та відповідальні працівники з питань охорони праці закладів освіти пройшли навчальний курс за програмою навчання посадових осіб та фахівців з питань охорони праці на базі держаного підприємства Кіровоградського експертно-технічного центру Держпраці.

Фахівці експертно-технічного центру ознайомили учасників навчання з основними положеннями Закону України «Про охорону праці» та їх взаємозв’язку з іншими законами України, принципам державної політики в галузі охорони праці; значна увага була приділена питанням трудового законодавства, вирішення питань охорони праці через колективні та трудові договори, організації трудових відносин в умовах воєнного стану; розкрили питання громадського контролю і державного нагляду за додержанням законодавства про охорону праці, атестації робочих місць, розслідування та обліку нещасних випадків, вибухонебезпеки виробництва та вибухозахисту, пожежної безпеки та електробезпеки, домедичної допомоги.

За підсумками навчання всі профспілкові лідери склали іспити і отримали посвідчення, які дають їм право на здійснення громадського контролю у сфері охорони праці.

Эксклюзивные шаблоны DLE скачать бесплатно для dle.
Популярные игры онлайн для домашнего отдыха.
Диснеевские мультики скачать и смотреть онлайн.
Современное тепловое оборудование для обогрева дома.
Смотри какие красивые мотоциклы можно купить.
Добро пожаловать на сайт киа клуб и киа форум.
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.