Эксклюзивные шаблоны DLE скачать бесплатно для dle.
Популярные игры онлайн для домашнего отдыха.
Диснеевские мультики скачать и смотреть онлайн.
Современное тепловое оборудование для обогрева дома.
Смотри какие красивые мотоциклы можно купить.
Добро пожаловать на сайт киа клуб и киа форум.
: : Навігація : :
: : Календарь : :
«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
: : Архіви : :
Квітень 2024 (10)
Березень 2024 (7)
Лютий 2024 (6)
Січень 2024 (10)
Грудень 2023 (11)
Листопад 2023 (1)
: : Партнери : :

Зворотній зв'язокЗв'язок з адміністрацією

: : Опитування : :
Як Ви ставитесь до пенсійної реформи? [?]
Позитивно
Негативно
Влаштовує... Але...
Зовсім негативно
Нецікавлюсь
: : Актуальні документи : :
Глобальні профспілки: законопроект № 5371 суперечить положенням Угоди про асоціацію з ЄС
Глобальні профспілки: законопроект № 5371 суперечить положенням Угоди про асоціацію з ЄС Генеральний секретар Міжнародної конфедерації профспілок Шаран Барроу і Генеральний секретар Європейської конфедерації профспілок Лука Вісентіні звернулися листом до Голови Верховної Ради України Руслана Стефанчука щодо законопроекту № 5371.

У листі зазначено, що законопроект № 5371 внесено до порядку денного Верховної Ради, незважаючи на те, що він вже отримав негативні експертні висновки, в тому числі з боку МОП, але група депутатів подала його знову.

Керівники міжнародних профоб’єднань акцентують увагу на тому, що у травні та вересні 2021 року вони вже висловлювали своє занепокоєння, щодо законопроекту № 5371 та те, що він суперечить положенням Угоди про асоціацію з ЄС та конвенціям Міжнародної організації праці.

«Найбільше постраждали від російської агресії трудящі України, – зазначено у листі. За оцінками МОП, вже втрачено 4,8 мільйона робочих місць, а у подальшому втрати можуть сягнути 7 мільйонів. Крім того, Закон України «Про правовий режим воєнного стану» вже суттєво обмежує права трудящих. Ми глибоко стурбовані безперервними регресивними трудовими реформами, незважаючи на надзвичайний стан війни, які йдуть у напрямку, протилежному принципам і цінностям ЄС.
Україні потрібно буде консолідувати всі сили в процесі національної відбудови, що також вимагатиме відновлення виробничих відносин країни, у тому числі всебічного перегляду трудового законодавства, і ми розуміємо, що новий трудовий кодекс має бути розроблений протягом року. Прийняття дуже суперечливого закону сьогодні не сприятиме цій меті, а навпаки, підірве її.

Законопроект № 5371 варто відхилити. Сам факт його обговорення дає неправильний сигнал про наміри України, як держави, щодо поваги до цінностей Європейського Союзу, зокрема принципів недопущення дискримінації та соціального діалогу, а також зобов’язань за ратифікованими конвенціями Міжнародної організації праці.

«Закликаємо Вас забезпечити належний процес всебічного перегляду законодавства про працю в рамках процесу відновлення, за повної участі представницьких профспілок і з повною повагою до національного соціального діалогу та міжнародних зобов’язань України. Ми готові зробити свій внесок у цей процес своїм досвідом», – йдеться у листі.

За матеріалами – ФПУ


Эксклюзивные шаблоны DLE скачать бесплатно для dle.
Популярные игры онлайн для домашнего отдыха.
Диснеевские мультики скачать и смотреть онлайн.
Современное тепловое оборудование для обогрева дома.
Смотри какие красивые мотоциклы можно купить.
Добро пожаловать на сайт киа клуб и киа форум.
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.